Mélyet szippantva a friss, tavaszi levegőből, tüdőnk kitágul, érzékszerveink fürgébben reagálnak a minket érő ingerekre. Melegszik a levegő, gyorsul a pulzus, jobban pörög az agy… Valami ilyesmi történt velünk is: ahogy megéreztük a tavasz közeledtét, újult energiával kezdtük törni a fejünket azon, minek is örülnének hűséges á table! rajongóink.
Túl ezerízű eclair-en és Dubai tarton arra jutottunk, hogy nem termékkel, hanem termékeket összekapcsoló praktikával rukkolunk elő, azaz menükké fűzzük kedvenceiteket. Így született meg a két szupersztár, “Cannes” és “Lille” – összekötve Franciaország egyik legészakabbi pontját a délivel.
Odafent, a belga határ közelében található Lille város, mely mérete ellenére is szerényebb reputációval rendelkezik déli társánál. A Menü “Lille” névadójához hasonlóan egy szolid – de kiadós – kombináció, mely egy Croissant Jambon-t, valamint egy pohár frissen facsart narancslevet tartalmaz.
Odalent, a Francia Riviéra lüktető szívében találjuk a világhírű üdülővárost, a nemzetközi filmfesztiválnak otthont adó Cannes-t. A nevét kölcsönző menü színes és trendi: a Menü “Cannes”-ban Eggs Benedict, sokak édes kedvence, a Pain au Pistache, és egy szabadon választott üveges juice lapul.
Ugye jól hangzik?
Március 27-től kérjétek őket egységeinkben!